Cookie-k

Egy százalék 2010

1 százalékTisztelt Szülők!

 

Ezúton is köszönetet mondunk mindazoknak, akik már az előző években is támogatták adójuk 1%-val, vagy bármilyen más összeggel iskolánk alapítványát.

Iskolánk ebben az évben is szívesen és köszönettel elfogadja  a támogatásokat!

A kedvezményezett adószáma:

18057368-1-41

A kedvezményezett neve:

Mentális Fejlesztés Alapítvány

Alapítványunk általános céljai (a rászoruló gyerekek támogatása, jutalmazások, rendezvények megvalósítása) mellett  rendszeresen  kijelöltünk néhány kiemelt feladatot, melyekhez nélkülözhetetlen volt az a támogatás, ami nem kívánt egyéb anyagi áldozatot senkitől.


Mint tudják, az elmúlt években fantasztikus összefogással sikerült felújítanunk az iskolaudvart, a műfüves sportpályák mellett 2014-ben új mászókák telepítésével
szereztünk örömet a gyerekeknek.


A szellőzés hiánya tornaszobánkban
évek óta gondot okozott, de
ezt a problémát is   megoldottuk, így egészségesebb körülmények közt folynak a   testnevelés órák, művészeti táncóra, egyéb sportedzések, foglalkozások. 

Sikerült beszereznünk a megfelelő hangtechnikai berendezéseket is a magas színvonalú műsorok, programok, ünnepségek színpadra állításához, hangosításához.

Természetesen folyamatosan törekszünk iskolánk infrastruktúrájának bővítésére,  oktatásunk színvonalának fejlesztésére, valamint az intézmény és a gyerekek  biztonságának megerősítésére, a közeljövőben így a számítógépes rendszerünk korszerűsítését és biztonsági kamerarendszer  kiépítését tűztük ki kiemelt célul.


Az idei felajánlásoknál is számítunk Önökre,
segítségüket előre is köszönjük!

  

Az Alapítvány tevékenységéről itt olvashatnak >>>>