Cookie-k

Kérjük, hogy a www.bp2.imenza.hu oldalon az „ÚJ TANULÓK BEIRATKOZÁSA AZ ÉTKEZTETÉSI RENDSZERBE” adatlapot szíveskedjenek kitölteni.

A beiratkozási felületen található „Hozzájáruló nyilatkozat”-ot szíveskedjenek kitölteni, aláírni, és annak elektronikus (beszkennelt vagy lefotózott) példányát elektronikus levélben részünkre eljuttatni.

Kérjük, hogy a kitöltött hozzájáruló nyilatkozat eredeti aláírással ellátott példányát feltétlenül őrizze meg, és legkésőbb a tanítás első napján az iskola titkárságára, illetve a névjegyben szereplő irodánk címére szíveskedjen személyesen behozni vagy postán feladni.

Kedvezményre való jogosultság igénybevétele esetén a 8. sz. mellékletet a megfelelő igazolásokkal, határozatokkal (rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül; tartósan beteg, vagy fogyatékos; családjában három, vagy több gyermeket nevelnek; nevelésbe vett) szíveskedjen az adatlap kitöltésével egyidejűleg az iskola titkárságára eljuttatni. (E-mail formájában is eljuttathatja az iskolája titkárságára, de az eredeti példányokat legkésőbb a tanítás első napján le kell adni az iskolában.)

Speciális étkezési igény esetén érvényes szakorvosi (endokrinológus, allergológus, diabetológus, gasztroenteorológus) igazolást kérünk csatolni (diéta javaslat) és e-mailben eljuttatni a II. Kerületi Városfejlesztő Zrt.-nek.

Esetleges kérdéseik esetén készséggel állnak rendelkezésükre munkatársaink az alábbi telefonszámainkon, aszerint, hogy gyermekük melyik intézményhez tartozik.

Együttműködésüket megköszönve, a gyermekeknek tartalmas nyári szünetet, és mindenkinek jó egészséget és szerencsés iskolakezdést kívánunk:

II. Kerületi Városfejlesztő Zrt. - Étkeztetési Csoport 
1025 Budapest, Felső Zöldmáli út 128-130.
+36-1-491-0580  E-mail:

Ügyfélfogadási idő:
hétfő-csütörtök 7:00-16:00
péntek 7:00-12:00

Köveskutiné Tábori Anna
étkeztetési asszisztens
mobil: +36 20 279 9394
email: